« Go back to: Events

Inauguratie Rik Peels VU-University Research Chair Analytische en interdisciplinaire godsdienstfilosofie

Datum evenement: 26 January 2024
Locatie: Vrije Universiteit Amsterdam

Description

De rector magnificus van de Vrije Universiteit Amsterdam en de Decanen van de Faculteit Religie en Theologie en de Faculteit der Geesteswetenschappen nodigen u van harte uit tot het bijwonen van de openbare zitting van het College van Decanen, waarin dr. H.D. Peels benoemd tot hoogleraar VU-University Research Chair Analytische en interdisciplinaire godsdienstfilosofie, dit ambt hoopt te aanvaarden met het uitspreken van de rede ‘De extremist en de wetenschapper: Hoe we radicalisering beter kunnen begrijpen’

Deze zitting is bepaald op vrijdag 26 januari 2024 om 15.45 precies in de Vrije Universiteit, De Boelelaan 1105. Na afloop receptie.

De rede is ook online te volgen.

Hoogleraren worden uitgenodigd deel uit te maken van het cortège. Zij dienen daartoe 15 minuten voor aanvang van de bijeenkomst aanwezig te zijn in de Forumzaal (ruimte 2D-02). Het wordt op prijs gesteld dat hoogleraren de toga van de eigen universiteit dragen.
De VU gebouwen liggen rondom een centraal campusplein. Door het nabij gelegen station Amsterdam Zuid en verschillende metro-, tram- en buslijnen is de VU campus uitstekend te bereiken. Informatie over parkeren is te vinden op de site.